Ålborg Karneval 2016 – “Der var engang…”

Lørdag den 28.maj 2012 skulle BBKL igen prøve kræfter med at passe en bar i Kildeparken til det store årlige karneval i Ålborg.

Det første hold mødtes ved Brønderslev hallen til afgang mod parkeringspladsen ved Rustenborg, og der skulle alle hjælpe med at bære provianten ind til hele dagen, så præcis kl. 9.00 blev bar 7 indtaget af forventningsfulde BBKL`er. Alle begyndte straks at løse de mange små og store opgaver omkring opsætning af skilte, reklamer, finde vand/klude o.s.v. Der er godt nok mange ting, som skal ordnes. Kl. ca. 10.15 var der fælles formiddagskaffe med nybagte rundstykker og efter en pause med hygge, blev der igen arbejdet ihærdigt videre, så baren kunne være klar til åbning.

WP_20160528_12_22_55_Pro
Så er baren klar – vi venter på fest-deltagerne..

Det andet hold mødte ind i bar 7 ved 12 tiden, og derefter blev der givet fælles informationer om alt praktisk omkring baren i drift, så alle var klar til at modtage de mange feststemte karnevalsdeltagere; de lod desværre vente lidt på sig, da optoget ankom halvanden time senere end forventet, men da de endelig kom, gik det også løs.

WP_20160528_12_22_06_Pro
Forsyningerne findes frem

Det blev en rimelig travl vagt med behov for ekstra forsyninger fra depotet, hvor alle ydede en fuldstændig fantastisk indsats og bare ville tingene skulle lykkes, og det gjorde de; der blev også plads til mange smil af og med feststemte karnevals deltagerne, der handlede i baren og selvfølgelig interne drillerier, sjove bemærkninger og højt humør hos alle.

WP_20160528_12_23_37_Pro
Instruktion i Kasseapparaterne

Der skal lyde en stor tak til vores sponsorer, som havde sørget for kaffe, rundstykker, sandwich, flutes, kage, frugt m.m. Tusind tak til Netto Brønderslev, CL-party service, 2 gange Rema 1000 Brønderslev, Konditor bageren, XL-Byg/Ceste Træ A/S, Landboskolen og 3 af klubbens medlemmer.

BBKL har endnu engang leveret en fantastisk indsats, som alle kan være stolte af, og det vil også give et rimeligt beløb til klubben, så når fødderne ikke gør ondt mere, og alle indtrykkene er fordøjet, så er der under et år til næste karneval.

BBKL en aktiv klub, der kan mere end at spille bowling.

Godt gået og god sommer til alle.

Carsten.

Print Friendly, PDF & Email