Første kampe i den nye sæson

Det blev til point til alle hold, da den nye sæson blev indledt i weekenden.

Damer Nord, som er en ny række, hvor der spilles 4 mand`s lagde ud med at møde BK Himmerland, som blev slået med 8-2 i en meget tæt kamp. Første serie blev kun vundet med èn kegle, anden og tredje serie blev ligeledes vundet, mens fjerde serie blev vundet af BK Himmerland. Mest scorende spiller blev Birgit Andersen med et snit på 168,25. Højeste serie havde Conny Brønden med 223.

Herreholdene i serie 1 var ligeledes på hjemmebane. Herre 1 mødte BKC Aalborg, men måtte se sig slået 6-4, i en meget tæt kamp, som kun blev tabt med sammenlagt 39 kegler. Som noget nyt må man have damer med på holdet hvilket også var tilfældet her, hvor Ulla Sidelmann og Anette Pedersen spillede.Mest scorende replica rolex Armbåndsur var dog Carsten Sidelmann med et snit på 182,25.

Herre 2 mødte BK Skawbo, og måtte tage til takke med 2 point. Også denne kamp var tæt, med kun 104 kegler i difference. Bedste snit opnåede Henrik Hageland med 167,5.

Mix holdet måtte til Hobro, hvor de kunne tage 3 point med hjem. Holdet bestod af de nye spillere som klubben har fået, dog med en af de garvede spillere på holdet. Det blev også Conny Jensen med det bedste snit på 146,5, men godt kæmpet af alle.

Print Friendly, PDF & Email