Karneval 2017.

BBKL har igen i år været til Ålborg karneval for at hjælpe med praktiske opgaver. Torsdag før folkefesten tog 6 af klubbens medlemmer til Ålborg, hvor der skulle opsættes hegn som afspærring, det foregik som team og alle gik til opgaven med frisk mod og den blev løst, så alle kunne tage hjem efter en god indsats med trætte , lange arme.

Lørdag var opgaven at passe bar 7 i kildeparken. Første hold mødte ind kl 9, hvor rigtige mange ting skal stilles an og klargøres, før alt er klar til drift. Næste hold mødte ind kl 11.00 også var der fælles morgenkaffe og information om dagens opgaver samt fordeling af disse. Alt var bare klar til at modtage de feststemte karnevalsgæster, som igen i år virkelig havde gjort meget ud af udklædningerne. Endelig ankom optoget og festen var i gang i parken, det betyder også travlhed i bar 7. Alle ydede igen en fantastisk indsats og ville bare at alt skulle lykkes, så der er igen blevet lavet et rigtig flot resultat af BBKL`s medlemmer ved dette års karneval. Selvom der var travlhed overalt i baren, var der stadig tid til drillerier, humor og fælles samarbejde. Igen havde sponsorer støttet med mad og drikke til hele dagen, så en stor tak til Netto, Rema 1000 Saltumvej, Rema 1000 Markedsvej Br.slev, Landboskolen, Cl party service, Meny Klokkeholm og XL-Tømmergården. TUSIND TAK FOR DET.

Alle kan nu holde en velfortjent ferie fra bowling og være klar igen efter sommerferien, så TAK for en virkelig flot indsats i bar 7, og om et år er BBKL vel klar igen.

God sommer.

Carsten.

 

Print Friendly, PDF & Email