Mix holdet fik stor sejr!

Mix holdet var helt forrygende spillende, da de på hjemmebane vandt 10-0 over HIK fra Hobro. Det var de unge spiller der viste vejen til den flotte sejr, med at være de mest scorende. Bedste snit fik Dan Poulsen med 169, tæt forfulgt af Frederik Vejergan Christensen med 163,25. Så en rigtig god sejr at gå på juleferie med.

Begge herreholdene i serie 1 havde udekampe, men måtte begge hold se sig slået 10-0. Herrer 1 var i Skagen, hvor de mødte et meget velspillende hold, som kunne trække sig sejren i land med 237 overskydende kegler. Mest scorende spiller blev Carsten idelmann med et flot snit på 192,75 for fire serier.

Herrer 2 havde ligeledes mødt overmagten i BKC Aalborg, som også tog alle point i kampen. Det må dog siges, at det var en dag, hvor spillerne fra Brønderslev ikke var på vanlig standard. Topscorer blev Flemming Bendiksen med et snit på 166,25.

Damer Nord havde heller ikke den bedste dag, men kunne dog tage beskedne 3 point med fra kampen mod BKC Aaborg. Det var dog kun marginalerne der gjorde, at det ikke blev til flere point da en af serierne blev spillet uafgjort. Bedste score fik Maria Rasmussen med et snit på 169,75.

Print Friendly, PDF & Email