Sejr til både Damer og Herrer

Det blev til 2 sejre i denne runde, hvor alle hold spillede.

Damerne mødte på hjemmebane topholdet Stars&Strikes fra Frederikshavn. Det blev til en flot 8-2 sejr til Brønderslev, i en meget tæt kamp, hvor det ikke var de store scorer det blev vist fra begge sider. Damerne måtte dog kun afgive 2 point i sidste serie. Mest scorende blev Lise Lotte Rasmussen med et snit på 162,25. Resultatet betyder at holdet er på tredjepladsen Pt.

Herrer 1 spillede på udebane mod Hjørring BC, og kunne vende hjem med en 6-4 sejr, så et godt resultat på udebane. Bedste snit opnåede Bjarne Bertelsen med et snit på 176.

Herrer 2 spillede på hjemmebane, men det blev desværre ikke til point mod topholdet Stenhuset. Det må dog siges, at der blev ydet en kvalificeret modstand, holdsnittet var så flot som 169,75. For hjemmeholdet var det Ulla Sidelmann, som havde et rigtig flot snit på 188.

Mix holdet var i Løvvang, hvor de mødte BKC Aalborg. Det blev til 2 point i en kamp, hvor det ikke rigtig lykkedes for holdet at vælte tilstrækkelig med kegler. Dan Poulsen blev dog den mest scorende med et snit på 132,75.

Print Friendly, PDF & Email