Flotte resultater af alle hold.

Der blev vist fornem bowling, da samtlige hold spillede i Brønderslev Bowlingcenter i denne weekend. Damer Nord havde besøg af topholdet fra LBC, som måtte se sig slået 6-4 i en meget jævnbyrdig kamp. 2 seriesejre blev det til hver hold, men keglerne blev vundet af hjemmeholdet. Helt forrygende var dog Conny Jensen, som havde serier på 202 og 210 og endte med et snit på 183,5.

dn.jpg

 

Herrer 1 spillede torsdag i Løvvang, hvor de måtte se sig slået 6-4 af topholdet Stenhuset, men trods det var det et meget velspillende Brønderslevhold, som bedste spiller blev det Carsten Sidelmann med et flot snit på 194,5. Søndag var der så hjemmekamp mod BK Skawbo. denne kamp blev vundet med 6-4. Det var igen det flotte spil, som blev vist i kampen. Her var det igen Carsten som spillede stort med 3 serier over 200 og endte med et snit på 203,5.

s1-2.jpg

 

Herrer 2 mødte hejmme BKC Aalborg. Det blev dog en ulige kamp, da de spillede 5 mod 6. Holdet viste dog en god moral og kæmpede bravt, dog uden point. Højeste score fik Bjarne Bertelsen med et snit på 181,75. Mixholdet ville også være med i løjerne og sendte ACH Løkken hjem med et 10-0 nederlag. I denne kamp viste Peter Højen Andersen meget flot spil og havde en fornem snit på 181,5.

pha.jpg

Print Friendly, PDF & Email